Cadwork performance

Om Inge Lise Goltermann

Som performer/artist, kreativ designer og spirituel mentor, er jeg opmærksom på at definere grænser og samtidig rykke ved traditionelle implementerede vaner. Jeg agerer oftest med min intuative karakter og kreativitet i forhold til de opgaver jeg skal udføre. Da hver opgave skal tilgås med forskellige energier og indlevelsesevne er dens udførsel altid en unik kreation.

Jeg søger en højere enhed og entusiasme med publikum og selve processen med at få en film eller performance til at lykkes i en gruppe og derigennem få spredt energi og budskaber videre til publikum, er også et af mine personlige mål.

Senest medvirket i bl.a. biograf filmene: "Antboy" 2013, "Spies & Glistrup" 2013, "Marie Krøyer "2012, TV-serier "Forbrydelsen", "Lykke", "Borgen" 2011/10, "2900 Happiness" 2009, DR's Tv-serie "Livvagterne" 2009, Security vagt på Harry - og Charles Norsk film produktion. -  Surprise dance "Novo Nordisk Seminar" 2013, danseoptræden herudover i bl.a. salsa, hip-hop, modern dance + undervisning i salsa, til firma events, fester mv.

Jeg har medvirket i forskellige reklamefilm bl.a. banker, bryllupper, cremer, hårprodukter, samt som danser i den danske miniserie "Edderkoppen" i danse- og natklubscenerne (igennem Brit Bendixen's danseskole "Pejsegården")

Sælger og opsætning af kabbalah bøger på messer til events i København, Berlin, Miami, Dallas og San Diego.

Support og støtte til velgørenhed "Raising Malawi" i samarbejde med Madonna, Raising Malawi, og organisation "BuildOn".

Yderligere personlige interesser

Skriver tekster til sange, digte på engelsk, maler, synger/spiller guitar.

Jeg interesserer mig for spirituelle emner og er studerende samt mentor for Kabbalah i Danmark. - har bl.a. oprettet studiegruppe i Kbh.

Dyrker dans, fitness, yoga, boldspil og flere forskellige slags sportsgrene, og jeg går ikke af vejen for en udfordring og god konkurrence. Vigtigst ved de jobs jeg udfører er at kanalisere min glæde ud til andre.

Jeg udfordrer mig selv til at afprøve og gå nye veje, for derved at kunne videregive erfaret læring til mine medmennesker.

Alsidige skiftende projekter og nye udfordringer er en af vejene til dette.