Cadwork performance

Om Cadwork Performance

Cadwork performance, er reetableret i 2009 og er et site til booking af opgaver indenfor: Film, medie-tv, reklame samt performance branchen.

Hovedkompetencen er performer til tv- film, show, medie- og reklame, hjælp til kreativ opsætning (tøj, materialer m.m) kreering af en bestemt karakter.

Vi arbejder som enten individuel partner eller i team bl.a. med Love2dance, derfor kan du nu booke os ud til en samlet performance f.eks. undervisning i salsa, danseoptræden eller til film- tv optagelser m.m. 

Vi får løbende nye opgaver og opdaterer vores expertiser, klik på menuen "Resume" bliv inspireret og se de seneste opgaver vi har udført for vores kunder.

Målsætning

Vi går altid til opgaven med god energi og entuisiasme, og inspirerer til at yde den maximale performance i det team som løfter pågældene projekt.
Under kontakt menuen, kan du beskrive dit ønskede projekt i tekstboksen, hvorefter du vil blive kontaktet, sammen finder vi ud af den bedste løsning til den performance du har brug for.

Behov og Strategi

Med dette koncept og direkte bookíng site, tilstræber vi så kort reaktionstid som muligt, dvs. har du et pludseligt behov for entertainment eller performance indenfor vores kompetancer, så kan vi hurtigt træde til.

Fordele og samarbejde

I samarbejdet med Cadwork' performance er tid og flexibilitet til løsning af din opgave en vigtig parameter, vi fokuserer extra på
  1. Effektiv og hurtig respons på din opgave.
  2. Flexibilitet og tilpasning til pågældende performance.
  3. Book et samlet team af kreative performere, her.